Frustrerad

Sitter just nu och försöker få ordning på pojkvännens bärbara dator. Den är bara ett och ett halvt år gammal, men det beter sig som om den var byggd i början av nittiotalet eller så. Vi har haft den utlånad till en vännina, och nu när den är tillbaka hos oss kan jag inte låta bli att bli lite sur.

Datorn har inte uppdaterats på evigheter, från Windows Update menar jag. Virusskyddet har sedan länge varit avstängt och hela skrivbordet var fullt med ikoner! Jag fick rensa 1,5 Gb bara från skrivbordet!

Alltså, på allvar! Om man lånar något tar man väl hand om det eller? Hur svårt hade det varit att lyfta luren och säga att antivirusprogrammet inte fungerade? Eller fråga om man faktiskt ska uppdatera, om nu datorn föreslår det? *irriterad suck*

Nåja, nu vet jag ju vad jag ska spendera resten av kvällen med att göra i alla fall!

En reaktion på ”Frustrerad

  1. Trist när det blir sådär… Då ska man aldrig låna ut något igen…

    Svar: Du får kalla det var du vill. Men utför man inte PW som man ”ska”. Dvs med rätt teknik är det i praktiken ingen regelrätt powerwalk. MEN den jag syftade till i inlägget är faktiskt de som använder ordet PW frekvent och som mest troligt INTE går ens så snabbt att de blir anfådda. Det är ett modernt ord att använda för att det ska låta lite bättre än ”Jag tog en promenad idag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s