Middagen

Idag gjorde vi gnocchi med hemgjord pesto. Receptet har jag fått från en vän och lyder enligt följande:

Ingredienser:
en näve pinjenötter
basilikablad från tre krukor
vitlöksklyfta
olivolja
riven parmesanost

Gör såhär:

1. Häll pinjenötterna i en matberedare. Kör tills malda.
2. Lägg i basilikan och krossa en vitlöksklyfta över.
3. Strö över den rivna parmesanen och häll över olivolja.
4. Mixa tills finfördelat. Smaka av. Tillsätt mer av någon ingrediens om det behövs.

Enkelt och fantastiskt gott! Peston kan med fördel frysas i en iskubsform. Den är lättinad och smidigt att bara tina så mycket man behöver.

20111108-182642.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s