Någon som har en pannlampa?

Jag tycker inte om den vändning mitt liv har tagit just nu. Jag känner lite grann att jag har tappat bort mig själv, vilket säkert också syns i bloggen. Den är ju inte riktigt lika hälsoinriktad som förr. Det är av den enkla anledning att jag inte varit det på ett tag. Jag har hållt maten till och från, knappt motionerat något alls och bara mått konstigt titt som tätt.

Därför tänker jag göra en klassiker och köra en nystart. Fokus på det som får mig att må bra, det vill säga träning och god kosthållning. (Jamen självklart också älsklingen, vänner och andra intressen!) Vi kan väl se det lite grann som en spurt till Ukraina i mitten av juni? Jag tänker inte sätta nåt sånt där jag-ska-ha-gått-ner-minst-en-miljon-kilon-tills-dess-annars-blir-jag-jättebesviken-mål, utan jag tänker mig mer någonting där vad man gör till vardags så småningom ger resultat.

Bildens källa.

Annars kom älsklingen hem med lite försenade födelsedagspresenter igår, bland annat två djupa tallrikar och två uppläggningsfat från märket Rice, som jag bara älskar. Who’s a happy panda liksom? 😀 Vi passade också på att ta en spontan date-night, och åkte in till Pizza Hut och käkade en tre rätters. (So much for healthy, eller hur?)

Idag ser jag för övrigt fram emot födelsedagsmiddag med hockeyinslag med finaste vännerna. Man måste ju fira att man är ett år nämrare 30 liksom! Haha!

Annonser

En reaktion på ”Någon som har en pannlampa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s