Vår på riktigt

Kan man säga att det är vår på riktigt nu när vi gått över till sommartid? Det känns så. Fast, det var ju ganska kallt idag, trots strålande sol. Jag hade dagen till ära tagit fram vårjackan, men jag fick snällt byta igen.

Vi har försökt att ta det lugnt idag, men av någon anledning känns det som om våra helgen sällan blir lugna. Snarare är det som om man ska hinna med allt som man inte hinner göra annars: träffa vänner, umgås med familjen, spela TV-spel, laga mat osv osv. Idag var planen att älsklingen skulle shoppa lite kläder och sedan skulle vi äta en sen lunch hos svärmor.

Självklart kan ju inte jag följa med i butiker utan att shoppa också, haha! Jag hittade i alla fall de här jättesnygga tygskorna i turkost, på rea dessutom! Alla som känner mig vet också att turkost är en färg jag fullkomligt älskar! Mina glasögon är ju som bekant turkosa, min kappa drar åt det turkosa hållet och nu alltså vårskorna. Nej, man kan helt enkelt inte få för mycket av den färgen! Det fanns även snygga turkosliknande Converse också, men varför betala sex hundra mer för ett par skor som dessutom får mina fötter att se större ut än de är?

Vi provade lite kläder på H&M också. Alltså, jag har problem med H&M. Deras storlekar är helt fucked up när det gäller oss stora människor. Inte nog med att all övervikt endast får sitta på magen, man får absolut inte ha tjocka armar eller ben, för då passar inte kläderna, oavsett vilken storlek man tar. Jag provade en skitsnygg skjortklänning i strl 54 (!!!, jag som drar 48 i vanliga fall) som satt jättebra över höfterna, men som också var alldeles för stor på överkroppen. Till saken hör i alla fall att ärmarna på denna skapelse var precis lagom för mina armar. Av detta kan man ju då dra två slutsater: antingen har jag vääääääääldigt tjocka armar till min kropp eller så har de väääääääääldigt smala ärmar till sina kläder. Jag vet ju vad jag vill tro i alla fall, haha!

Den här tröjan fick i alla fall hänga med hem, men inte från H&M. Snygg passform, trots att ränderna går åt ”fel” håll.

Annars går det ganska okej. Jag hade en mindre uppenbarelse i soffan innan, helt random när vi tittade på TV. Vi pratade lite om viktminskning och jag sa till min fästman:
– Tänk om jag faktisk klarar det den här den här gången!
Han tittade lite förvånat på mig innan han sa:
– Men älskling, det gör du ju redan.

Och han har ju rätt. Jag gör ju redan det här! Det fungerar, jag har gått ned 28 kg sedan slutet av augusti. Det är inte om, kanske eller när. Jag gör det här, precis nu, och det är inte ett dugg konstigt! Och med det avslutar jag med en liten bild från ShapeUp-appen, såhär dag 5 av 100 grymma dagar. Sov gott med er!

En reaktion på ”Vår på riktigt

  1. Jag blir galen på H&M och är bra sugen på att bojkotta dom helt!! Men nu över till din fästman! Vilken underbar kommentar! Han har så rätt så, du är en kämpe!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s