Ny dag – nya möjligheter

Idag är det ganska bra igen. Stabilt humör, bättre balans och en vilja att återgå till förändringen.

Jag vet inte varför jag bara faller emellanåt, när allt blir så jobbigt att varje andetag är något som man måste slåss för att ta sig igenom. Sen går det bara över, och man känner sig som sig själv igen.

Idag längtar jag efter grönsaker och naturligt färgglad mat, efter peppande musik och snygga kläder, efter sällskap och glada diskussioner. 🙂


Bildens källa.

4 reaktioner på ”Ny dag – nya möjligheter

  1. sv. menar ingen person. menar bara att det är ju faktiskt ”feta” människor som har så stora storlekar.. kanske fel ordval.. storvuxna människor.. men när jag skrev det var jag upprörd över att jag själv ser mig i spegeln som FET! verkligen inget påhop mot nån. du är kanon duktoig som gått ner så mycket! =)

  2. Jag tror man lär sig lite av de andra dagarna med men fram för de här ljusa dagarna då det går som på räls och strunta im mindre bra/trevliga inlägg hos andra eller som kommenterar, många vill bara förstöra av ren avundsjuka för att de inte lyckas.

    Idag är ny dag och vi kör järnet bruden

  3. Jag tror man lär sig lite av de andra dagarna med men fram för de här ljusa dagarna då det går som på räls och strunta im mindre bra/trevliga inlägg hos andra eller som kommenterar, många vill bara förstöra av ren avundsjuka för att de inte lyckas själva.

    Idag är ny dag och vi kör järnet bruden för det är vi värda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s