Fotboll och nationaldag

Gårdagen avslutade vi på Råsunda, där Sverige spelade vänskapsmatch mot Serbien. Det var väl en ganska ljummen tillställning, men det är ju alltid trevligt att vinna.

20120606-205921.jpg

20120606-205902.jpg
Puss älskling!

20120606-205944.jpg
Supporterdressad.

Idag har vi spenderat större delen av dagen med att fixa lite grejer till lillebrors student och vår resa till Kiev. Det är bara några dagar kvar nu, helt sjukt! Här kan man se lite av det vi ska ha med oss, men sanningen är att 20 kg per person knappt kommer räcka…
20120606-210000.jpg

Annars har vi mest städat och fixat här hemma. Maten har inte gått jättebra, men jag tror att jag har lyckats städa så pass mycket att det går plus minus noll i alla fall. Imorgon väntat student får våra treor, och på fredag är det skolavslutning för resten av skolan.

Idag har vi också tagit upp alla sommarkläder och lagt ner vinterkläderna. Jag passade på att prova lite gamla byxor med blandat resultat. Ett par vita jeans som jag köpte för några år sen satt otroligt tight och jag blev hur ledsen som helst, till jag insåg att det är strl 48 på dem, och att det faktiskt går åt rätt håll (för några månader sen kunde jag ju knappt ha strl 50!). Det är väl det positiva med det hela, men nu gäller det att arbeta med tankar och känslor. Jag vill ju inte spendera tiden i Kiev i ett ångesttöcken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s