Kortvarig glädje

Nog för att jag var lycklig efter dagens träning, men känslan ersattes snabbt av trötthet och uppgivenhet när vi i eftermiddags besökte T i Vällingby. Alltså, jag kände mig inte ledsen och uppgiven för att vi besökte henne, utan för att jag insåg hur långt jag har kvar. Både jag och mannen behövde nya byxor och T passade på att göra oss sällskap.

Jag tror jag skrev om det här, att jag var så besviken att jag inte kunde byta storlek på byxor. Då visste jag i och för sig inte att det var fel på min våg, men nog inser man att det är konstigt att gå ned 26 kg utan att minska på storleken? Nå väl. Den här gången kontrollväger jag ju mig på flera vågar, och kan säga att nu är det 15 kg sedan min högsta noterade vikt. Okej, so far so good. Ändå gick jag in i provhytten med en viss bävan – tänk om jag fortfarande inte kunde byta storlek på byxorna?

Som tur är kunde jag det, i alla fall i jeans. Ett par svarta finbyxor i bomull ville absolut inte gå över höfterna, trots att det skulle vara samma storlek. Snopet och tråkigt. Men jag fick i alla fall med mig ett par jeans och en tröja med mig hem. Även mannen hittade jättefina byxor och tröjor från H&M.

Bildernas källa.

Det känns skittråkigt att se hur långt man har kvar och inse att det kommer dröja innan man är nöjd med sig själv. Samtidigt vet jag ju att jag är på rätt väg med motion och kost, och det är väl det som får bli trötsten i allt. Men usch och blä så sakta det går just nu! 😦

4 reaktioner på ”Kortvarig glädje

  1. jag vet vad du menar, ibland känns det som att det här kommer gå snabbt och man mår bra, andra dagar e man deppig och tycker livet suger och att det är en evighet innan man är i ”normal” storlek 🙂

  2. Va härligt att du fick köpa lite nya kläder! Men jag förstår vad du menar, jag vill i princip att jag ska gå ner 10 kg i veckan men så funkar det inte riktigt. Jag skulle vilja gå ner 30 kg och när jag rent realistiskt tänker på hur lång tid det skulle ta så blir jag mörkrädd!

  3. Jag VET att du kommer att klara det här och 15 kg minus är ju verkligen skitbra jobbat!! Det måste du vara stolt över. With thats said så tog det jättelång tid för mig att byta storlek på byxor. Typ 20 kg eller om det kanske till och med var mer? Bara så du vet. Det suger ordentligt, men det syns ändå skillnad, fast man inte tror det. Var stolt över dig och beröm dig själv för alla storkear du KOMMER att gå ned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s