Dagens i-landsproblem

Jag har verkligen försökt att lägga av med all lightläsk. Visserligen dricker jag inte så mycket läsk nu som jag gjorde innan, men det är fortfarande alldeles för mycket mot vad det borde göra.

Det här har jag funderat på ett tag nu:

icecubes

Bildens källa.

Att bara dricka ”plain” vatten känns inte så roligt. Jag har funderat på en sodastream också, men det är mannen lite mer emot. Jag vet inte, men spontant blir det ju billigare att frysa saker i kuber än att göra eget bubbelvatten.

Hur som helst, det här måste vara dagens i-landsproblem!

9 reaktioner på ”Dagens i-landsproblem

  1. äsch då, ibland kan även de små problemen kännas. Förstår dig väl i den här situationen. Jag dricker själv väldigt mycket lightläsk (oftast zero). Faktiskt nästan varje dag om jag ska vara ärlig. Frysa i kuber skulle jag nog inte kunna för jag gillar inte bär något nämnvärt, men kanske försöka köpa mer mineralvatten. Lokas päronvatten gillar jag massa!

  2. Jag är såååå nöjd med min SS. Men om man är en riktig läskjunky kan det finnas risker. Jag använder smaksättare till bubbelvattnet men ibland är det bara roligare att dricka bubbligt vatten istället för plain. Dom där kuberna göra susen de me i bubbel. Hm ska nog frysa ngr jag med. 🙂

  3. Varför är din man emot en SodaStreamer tro? 😛
    Sen jag la om min livsstil har jag helt lagt av med lightläsk, var sjukt Cola Light-beroende innan. Nu dricker jag vanligt samt kolsyrat vatten. Dock är jag inte så miljövänlig att jag använder SodaStreamer (fast jag har en, skäms! men måste köpa en ny flaska), köper 1.5 liters-flaskor från affären. Favoritsmaken är ICA:s märke med smak av Apelsin/granatäpple – den smakar precis som Fanta! (Tycker i alla fall jag som inte är van vid socker längre, haha). Brukar köpa den till de lite festligare tillfällena, lyxvatten!

  4. jag är verkligen en cola zero missbrukare, tror aldrig jag kommer bli av med helt tyvärr, men jag kan ha perioder som jag kan vara utan det…. som nu…. men vi får väl se… känns alltid som det är tidsfråga innan man trillar på en flaska utan att tänka på det 🙂 men det var ett bra förslag du hade, kanske skulle testa det:)

  5. Jag är cola light beroende och har svårt att tänka mig att jag skulle klara mig utan… Är liksom min räddning framför allt när jag håller igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s