Helkroppsbilder 2010-2012

Pendla i vikt är ju lite av mitt signum, jag har gjort det hela livet. Tänkte bjuda lite på hur det sett ut de senaste åren. (Faktum är att innan jag träffade min nuvarande man undvek jag kameror som pesten, därför finns det väldigt få helkroppsbilder på mig innan dess. Eller bilder alls för den delen.)

2010 – väger någonstans mellan 110 och 120 kg.

Juni 2010Liverpool, juni 2010. Ca 115 kg.

Oktober 2010Amsterdam, oktober 2010. Ca 120 kg.

2011 – har ingen egentlig koll på vikten, mer än att jag väger mellan 118 och 130 kg.

Juli 2011

Budapest, juli 2011. Ca 127 kg.

Oktober 2011

Helsingfors, oktober 2011. Ca 120 kg.

2012 – på väg ner igen, men på grund av vågen vet jag inte riktigt vikt. Gissar mellan ca 120 och 112 kg.

Maj 2012Malmö, maj 2012. Ca 117 kg.

Usch, vilket deprimerande inlägg det blev. Nu får jag helt enkelt se till att nästa helkroppsbild visar mindre!

Update: Usch, det verkligen svider i hela mig att se de här bilderna. Det slår mig hur lite som verkligen har hänt under de här åren. Eller, det har ju hänt hur mycket som helst, men inget som syns. Jag ser glad ut på alla bilder, men vi vet ju alla hur lätt det är att gömma saker bakom leenden.

7 reaktioner på ”Helkroppsbilder 2010-2012

 1. Nej men se det inte som deprimerande Anna!! Se det som en resa i livet och det här var några mindre bra anhalter och nu vill du resa till nya platser (minre kilon) förhoppningvis kommer du vara mycket mer nöjd med de semesterbilderna =) Okay det kanske blev töntigt…? Jag försöker alltid att se det positiva i sakerna och hur man kan försöka göra det negativa positivt.. I alla fall tycker jag att du är fin och se det så här. Från sista bilden 2011 så vägde du 120-130 och på den allra sista, 2012 så var det 117. NEDÅT det är ju toppen!! Heja och massa kramar

 2. förstår att det är jobbigt, men du väger ju mindre nu vilket är bra. Sedan så kanske de där minimålen får lite mer ”fart” om du tycker sådant är kul:)

 3. Men tänk på att det hänt massor i ditt huvud under dessa år, vilket lett fram till att du nu har redskapen att förändra utsidan på ett hälsosamt och bestående sätt!

 4. Saker har ju hänt med din vikt. det går ju nedåt och jag tycker du ser mycket smalare ut på bilden från i maj än bilden från Liverpool, fast att du vägde ungefär lika vid dom tillfällena. Så du måste definitivt ha skaffat dig muskler:)
  Men viktigare är väl att du kommit så himla långt med dig själv och din ätstörning. Det är sånt som inte syns utanpå, men som är så himla viktigt. Det är otroligt bra gjort!
  Kram

 5. J. skriver:

  Det behöver inte synas eller gå fort, huvudsaken är att en god tanke har slagit rot i huvudet som kan bidra med god hälsa 🙂

 6. Jag vet inte om jag håller med dig…tycker det syns i ansiktet, dessutom är du min största träningsinspiration. Din kropp måste må sååå bra på insidan eftersom du tränar så som du gör, du ger mig energi! *stor peppkram* vill inte du ska va ledsen, du som ger mig så mycket pepp, fortsätt vara du! Du är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s