Att gå vidare

Anna skillnadVisar lite på skillnaden mellan förr och nu. Bilden till vänster är tagen i mitten av december 2011 och bilden till höger är taget i början av februari 2013. Det skiljer ungefär 11 kg på bilderna, och galet många träningstimmar. På vänstra bilden är jag fixad av skolans make-upartist, vilket jag uppenbarligen inte är på högra bilden, hehe.

Jag vet inte, men i mina tankar är inte 11 kg jättemycket, i alla fall inte när man vet hur mycket till man har att gå ner. Vad som däremot känns helt fantastiskt är att jag på högra bilden har strl 48 på kavajen, medan klänningen till vänster är en Zizzi strl L (ca 50/52). Måtten har ändrats avsevärt på olika delar av min kropp och jag har börjat få konturer av muskler (hell yeah!). Små konturer, men konturer oavsett!

Sånt här peppar mig att fortsätta, att kämpa vidare. Mannen och jag körde träningspass tillsammans i tisdags med PT:n, en typ av cirkelträning som tog riktigt hårt. Men samtidigt som man ligger där på mattan och tänker att man ska dö för att det är så jobbigt, räcker det ofta med att tänka tillbaka till juli då vi började träna på gym. Jag orkar så mycket mer nu än jag gjorde då, då hade jag inte ens kunnat föreställa mig att jag skulle kunna göra de saker jag gör idag. Då känns det extra roligt att dra på sig träningskläder och köra ett pass till!

 

3 reaktioner på ”Att gå vidare

 1. Du fixar det! Det är så bra jobbat och absolut syns det. Och om det syns på utsidan, så tänk vilken vinst du har gjort på insidan. Heja heja!

 2. Det syns verkligen skillnad:)
  Ofta tycker man inte att det man gått ner är mycket, för som du säger, man kan ju ha så mycket mer att gå ner.
  Men lägg upp 11 stycken smörpaket på 1 kg styck så ser du hur mycket det egentligen är! För mycket är det.
  Men det som är ännu mer imponerande är ju hur du tränar och ser din kropp bli starkare och mer fit. Det är bra gjort!
  Kämpa på!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s