Från min fredag

Jag började dagen med ett pass på gymmet. Det var fler människor än jag trodde faktiskt, men inte tillräckligt för att störa dock. Hann lyssna klart på första ljudboken och påbörja den andra också.

20130301-200227.jpg

Färdigtränad.

Jag hade stämt träff med fina C på stan också. Det var ungefär hundra år sen vi träffades för att fika lite, det gäller ju att passa på när vi båda har sportlov samtidigt! Innan jag åkte lekte jag lite med kameran, därav alla egobilder, haha!

20130301-200253.jpg

Blåögd? (Haha!)

Vi hann äta lunch (tonfisksallad för min del) och shoppa lite också. C passade på att skaffa ny telefon medan jag hittade ett nytt snyggt skal på rea. Dock var det skor jag skulle titta på egentligen. Man måste ju bara älska skorea! Två par fantastiskt snygga stövlar för 300 kr! Hell yeah!

20130301-200351.jpg Snygga skor.

Är extra glad eftersom jag sällan brukar få upp dragkedjan hela vägen på stövlar från vanliga skobutiker. Tidigare har jag varit tvungen att köpa från specialbutiker eller skicka efter från nätet. Okej, ska väl erkänna att jag inte kommer hunna ha jeansen istoppade i de här stövlarna, men nu kommer ju våren så kjol nu bör väl vara okej? Och jag tänkte vika upp jeansen också.

20130301-200307.jpg

Go-fika.

Vi avslutade vår dejt på Muffinsfabriken på söder. Latte för mig, och meningen var att vi skulle dela på muffinsen (strl medium, by the way – det finns alltså en större!), men vi orkade ungefär en fjärdedel var. Mäktigt värre.

Resten av kvällen har jag spenderat med att städa lägenheten. Nu är det skinande rent (nästan i alla fall) och min rygg är mycket glad att få vila lite. Glad fredagskväll på er!

Annonser

4 reaktioner på ”Från min fredag

  1. Snygga stövlar! fyndpris på dom kan väl säga:)
    Ja snart kan man börja gå i kjol utan att frysa ihjäl och då passar ju stövlar perfekt.
    Hoppas resten av din helg blev bra också!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s