Livstecken

Jo då, jag lever. Emellanåt i alla fall.

Det har förstås varit några jobbiga dagar. Jag bor fortfarande kvar i vår gemensamma lägenhet, även om jag idag har hittat en annan som jag ska flytta till inom kort. Det känns i alla fall bra.

Jag och R (kan ju inte kalla honom mannen längre…) pratar mycket. Det har hjälpt mig bearbeta. Det är fortfarande, svårt, chockartat och konstigt, men jag kan se en framtid också. Med tanke på att allt det här hände i onsdags får jag ändå säga att det är stora framsteg. Men jag äter knappt längre och har på fem dagar tappat lika många kilon. Inte jättebra.

Men jag lever. Och jag kommer fortsätta göra det, även om bloggen får stå i lite bakgrunden just nu. Men jag ska komma igen, starkare än någonsin.

(Och du som är så skadeglad – och ja, jag vet att du har skrivit det – till dig vill jag bara säga: karma’s a bitch and she’s coming for you!)

7 reaktioner på ”Livstecken

 1. Melker skriver:

  Omtumlande och jobbiga dagar för dig, har eftersom jag är femtio varit med om detta några gånger. Det negativa har jag sedan länge glömt, det positiva minns jag, varje gång har jag lärt mig något och i vissa fall har det fått mig att byta spår i livet på ett eller annat sätt vilket senare har visat sig vara positivt avgörande.

 2. A skriver:

  Stor kram och man klarar mer än vad man tror. Jag har känt att livet inte är värt att leva, jag hatar, älskar, gråter, skrattar. Är inte klok ibland, tänker att jag kanske är dum i huvudet, galen. Alla dessa känslor de måste finnas och komma ur.
  Kram kram

 3. Vet inte om det va ett gemensamt beslut men skickar i vilket fall över en stooooor kram! Det är tufft hur som haver, jag vet…

 4. Marie skriver:

  Vad tråkigt! Trodde allt var bra med tanke på att ni nyligen var i NY och det skulle väl blivit bröllop framöver?!Styrkekram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s