Kryddiga kycklingvingar

Både jag och min sambo älskar att laga mat, och framför allt att testa nya saker. Förra veckan hade Willys extrapris på kycklingvingar, och då var vi ju självklart inte sena med att köpa hem ett par kilo. Nu när OS dessutom dragit igång på allvar kändes det självklart att laga heta kycklingvingar till middag.


Vi marinerade vingarna i olja, honung, vitlök, salt, peppar, chili, paprika och spiskummin. Det fick dra en timma innan de bakades i ugn, 225 grader i 20 minuter.

Till det serverades en grönsallad, potatisklyftor och två kallar såser (en stark och en mild). Hur gott som helst!


Det blev fantastiskt gott och det var så enkelt att laga! Perfekt för mig som dessutom ätet mindre portioner.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s